Receptes:
MACARRONS AMB POLLASTRE:
Ingredients:
- 200 g de macarrons
- aigua
- sal
- oli
- 1 ceba
- 1 gra d'all
- 1 pit de pollastre
- Brou concentrat
- 3 cullerades de suc de llimona
- 150gr de formatge Philadelfia
- Julivert picat
Preparació:
Començarem coent la pasta en una olla amb aigua, sal i un rajolí d'oli; i deixem al foc uns 15 minuts.
Mentre es cou la pasta, anem a tallar la ceba, l'all i el pollastre en trossos petits; ja sofregiu en una paella amb oli perquè es daurin una mica.
És ara quan tirem el brou concentrat, el suc de llimona i el formatge i li donem voltes a tot perquè tots els ingredients es barregin bé.
Després barregem la pasta, un cop cuita amb aquesta salsa i llest per servir, juntament amb un polsim de julivert picat.
I ja podem gaudir d'aquesta rica recepta de Macarrons amb Pollastre :)
CUPCAKES:
Ingredients per a la base:
- 2 ous
- 140 grams de farina
- 115 grams de sucre
- 120 grams de mantega
- 50 grams de cacau en pols
- 20 grams de llevat
- 1 cullerada d'extracte de vainilla
- 70 ml de llet
- 5 galetes Oreo triturades
- Galetes Oreo petites
PREPARACIÓ:
1.Agafa un bol d'una mida mitjana o normal. Fes-hi la farina i el llevat tamisats, el cacau, les 5 galetes Oreo ratllades i barreja-ho tot bé. A continuació aboquem la llet i la vainilla, i batim a velocitat baixa fins que més o menys tot quedi compactat.
2.En el got de la nostra batedora de varetes anem a barrejar la mantega amb el sucre, fins que quedi una massa cremosa, moment en el qual afegim els ous un a un i sense deixar de remenar-ho tot.
3.Agafa el primer bol i afegeix el seu contingut al vas de la pastadora, i ara has de donar-li un bon pastat, perquè han de quedar les dues masses completament compactades i en foma de crema més o menys homogènia.
4.Suposem que ja havies posat el forn a preescalfar i tens preparada la safata amb els paperets per Cupcakes, per el que has de fer la massa repartida en els mateixos, omplint una mica més de la meitat d'ells, per deixar que la resta serveixi per que pugin el necessari.
5.Hormeamos la safata durant uns 18-22 minuts a 180 º C, comprovan que estan per dins ben fets abans de treure'ls. Deixar-los refredar i desemmotlla en uns deu minuts.
6.Ara passem a fer la buttercream, i amb una màniga pastissera adornem els nostres Cupcakes, afegint una galeta Oreo petita sobre de cada un. Una altra possibilitat és afegir algunes Oreo triturades en l'elaboració de la Buttercream, per donar-li encara més sabor.
I aquí teniu tots els passos que heu de fer, espero que us agradi !!!